Projekt Obrazy od Ivanky je oficiálně spuštěn

07.06.2008 16:10

Obrazy od Ivanky je dlouhodobý projekt, který zatím nemá ve světě obdoby. Všichni uživatelé internetu mají na stránkách projektu Obrazy od Ivanky možnost sledovat vývoj malé talentované výtvarnice po uznávanou výtvarnou umělkyni. Ivana Kvisová na těchto stránkách představí nejen svoje obrazy a komiksy, ale také informace a zprávy z cesty za úspěchem. Projekt Obrazy od Ivanky bude ukončen v okamžiku, kdy se z Ivany Kvisové stane mezinárodně uznávaná výtvarná umělkyně.


Oficiální tisková zpráva v plném znění:

Spuštěn unikátní výtvarný projekt Obrazy od Ivanky.

7.6.2008 - 14:31

Dnes byl oficiálně spuštěn výtvarný internetový projekt Obrazy od Ivanky.
Jedná se o dlouhodobý projekt, který zatím nemá ve světě obdoby. Všichni uživatelé internetu mají na stránkách tohoto projektu možnost sledovat vývoj malé talentované výtvarnice po uznávanou výtvarnou umělkyni. Ivana Kvisová na těchto stránkách představí svoje obrazy a komiksy, ale hlavně informace a zprávy z cesty za úspěchem. Projekt bude ukončen v okamžiku, kdy se z Ivany Kvisové stane mezinárodně uznávaná výtvarná umělkyně. Chci, aby se tento projekt stal inspirací pro děti a mládež se zájmem o malování, řekla Ivana Kvisová.

Ivana Kvisová se narodila 28. března 1998 v Brně. Od roku 2004 studuje výtvarný obor na Základní umělecké škole Antonína Doležala. 23. dubna 2008 byla vyhlášena nejlepší žákyní oboru výtvarného. Mezi úspěchy Ivany Kvisové patří například ocenění na výstavě Zrození života, nebo finálová účast v mezinárodní soutěži Malujeme po síti. Je také tvůrcem takňáka nejlepšího.

—————

Zpět


Obrazy Pedikúra Tvorba e-shopu Krize v ČR Servis PC Brno Čištění PC Brno Střechy Brno Instalace WiFi Ortézy Chorvatsko reality